ΠΑΟΚ

"Μέσα" ο Κακαρούδης, εκτός Βασιλειάδης-Μαργαρίτης

"Μέσα" ο Κακαρούδης, εκτός Βασιλειάδης-Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κακαρούδης ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Κώστας Βασιλειάδης και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες

Την Παρασκευή ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (την Πέμπτη υπήρχε ρεπό για τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου). Στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε ο Κώστας Κακαρούδης που είχε γαστρεντερίτιδα με συνέπεια να τεθεί εκτός από το εντός έδρας ματς με την Αβτοντορ.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκανε ο Κώστας Βασιλειάδης λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα. Οσον αφορά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που είχε υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού καθώς τραυματίστηκε τον αγώνα με την Αβτοντορ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά δεν προπονήθηκε ούτε ο Νίκολα Μάρκοβιτς ο οποίος έχει μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα.

Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για Βασιλειάδη και Μαργαρίτη

Σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Βασιλειάδη. Περισσότερο ακολούθησε θεραπεία στο πέλμα προληπτικά λόγω της επιβάρυνσης που υπάρχει από τους συνεχόμενους αγώνες ενώ ούτε υπάρχει προβληματισμός για τον Μαργαρίτη ο οποίος ήταν από την Πέμπτη γνωστό (τον εξέτασε ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Σαμαράς) πως την Παρασκευή ίσως να μην συμμετείχε στο πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Οι δύο παίκτες θα ανεβάσουν στροφές το Σάββατο και πιθανόν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ