ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς: "Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλές φιλοδοξίες"

Μάρκοβιτς: "Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλές φιλοδοξίες"

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως ο "Δικέφαλος" διαθέτει ισχυρή ομάδα. Διαβάστε τι ανέφερε ο καλαθοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων".

Δηλώσεις του Νίκολα Μάρκοβιτς φιλοξενούνται στην Σερβία, με τον τελευταίο να αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και στους στόχους του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα ο καλαθοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων" είπε:

Για το τουρνουά που συμμετείχε ο ΠΑΟΚ στο Κράλιεβο της Σερβία ς: "Ήταν ένα καλά οργανωμένο τουρνουά. Οι συνθήκες ήταν καλές".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Νιώθω εξαιρετικά. Είμαστε ακόμη στην περίοδο της προετοιμασίας. Εχουμε ένα τουρνουά τώρα στην Μπρατισλάβα και μετά ένα στην Σμύρνη".

Για τους στόχους του "Δικεφάλου": "Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλές. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα. Είμαστε στο επόμενο επίπεδο ομάδων μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να βρισκόμαστε μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων στο πρωτάθλημα για να παίξουμε στο Eurocup την νέα σεζόν".

Για τον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο είχε αγωνιστεί παλαιότερα: "'Έχει εξαιρετική ομάδα. Είναι εξαιρετικοί οι παίκτες του, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση. Ελπίζω να έχει επιτυχίες τα επόμενα χρόνια".

Προπόνηση με Βασιλειάδη

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο Έλληνας γκαρντ, που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, προπονήθηκε την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η αναζήτηση για το θέμα του σέντερ. Είναι διαθέσιμος ο Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι (29, 2.15), του οποίου το όνομα αναφέραμε την Δευτέρα (μάλιστα στις τάξεις της ομάδας έχουν καλή άποψη γι' αυτόν), αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει κι άλλον παίκτη στο μυαλό του (μέχρι την άλλη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσουν με το θέμα της απόκτησης ενός ψηλού).

Μια εφικτή περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Ντράγκαν Λάμποβιτς (28, 2.07) αν και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό γι' αυτόν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν πιο "βαρύ" σέντερ. Στο μεταξύ, έγινε γνωστό το πρόγραμμα του Pinar Cup 2015 στο οποίο θα πάρει μέρος ο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

01/10/2015

17:00 Τράμποζνσπορ– ΠΑΟΚ

19:15 Καρσίγιακα–Ανκαρα

02/10/2015

17:00 Ανκαρα– ΠΑΟΚ

19:15 Καρσίγιακα–Τράμποζνσπορ

03/10/2015

13:45 Τράμποζνσπορ–Ανκαρα

16:00 Καρσίγιακα–ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ