ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς: "Μεγάλο πλεονέκτημα ο Σχορτσανίτης"

Μάρκοβιτς: "Μεγάλο πλεονέκτημα ο Σχορτσανίτης"
Μάρκοβιτς βασιλειάδης INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς αναφέρθηκε στην σημασία της παρουσίας του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον ΠΑΟΚ αλλά και στα σκαμπανεβάσματα του "Δικεφάλου".

Για την νίκη απέναντι στον Αρκαδικό αλλά και για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Συγκεκριμένα ο Σέρβος φόργουορντ του ΠΑΟΚ είπε:

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό: " Προφανώς χρειαζόμασταν κάτι κακό να συμβεί για να ξυπνήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο τους αφήσαμε να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό στην έδρα μας, ωστόσο στην συνέχεια δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Και αυτό έγινε ειδικά στην τρίτη περίοδο, όταν καθορίσαμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε και στα επόμενα παιχνίδια".

Για την μεγάλη διαφορά της αγωνιστικής ανόδου του ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο: " Η μεγάλη διαφορά είχε να κάνει με την ενέργεια, την προσπάθεια, την άμυνα και την θέληση για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει δείξει σταθερότητα στο παιχνίδι του: " Συμφωνώ… Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ισως επειδή είχαμε τον Μπάλαμπαν που έφυγε και τώρα έχουμε τον Σχορτσανίτη που προσπαθεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και ο οποίος είναι ένας κυρίαρχος σέντερ. Οπότε έχουμε σκαμπανεβάσματα, μάλλον επειδή αλλάξαμε δύο παίκτες και προσπαθούν να προσαρμοστούν, κυρίως ο Σχορτσανίτης που είναι μεγάλο πλεονέκτημα να τον έχουμε στην ομάδα".

Για το αν είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο να προσαρμοστεί η ομάδα με τον Σχορτσανίτη: "Είναι ένας διαφορετικός παίκτης αλλά νομίζω ότι είναι πιο εύκολο με αυτόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα. Τι μπορούμε να πούμε για την καριέρα του… Σημαίνει πολλά για εμάς όταν είναι στο παρκέ μαζί μας".

Για το αν ο ίδιος έχει προσαρμοστεί με τον Σχορτσανίτη: "Δεν ξέρω πώς να απαντήσω σε αυτό… Πολλές φορές ο κόουτς με βάζει είτε στο '4' είτε στο '5' και κάποιες μπορεί να μπερδεύομαι και εγώ. Ελπίζω να το διορθώσω αυτό".

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για τα πολλά και δύσκολα ματς τον Δεκέμβριο, μήνα κατά τον οποίο υπάρχουν αρκετά ταξίδια για τον ΠΑΟΚ: " Ελπίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Υπάρχει το παιχνίδι με την Ζολνόκι που πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει αλλά τελικά χάσαμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ