ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Τίποτα δεν τελείωσε..."

Μαρκόπουλος: "Τίποτα δεν τελείωσε..."
INTIME SPORTS

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την δεύτερη σερί νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου.

O Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε τα μπράβο του στους παίκτες του για την νίκη επί του Πανιωνίου και υπογράμμισε πως δεν έχει... τελειώσει τίποτα ακόμη μετά το 2-0 στις νίκες υπέρ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚτσή (σ.σ. εννοεί τον Ποικιλίδη) που βοηθούσε τον ΠΑΟΚ από όλες τις πλευρές. Μπράβο στους παίκτες μου που ήταν συγκεντρωμένοι. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε βιαστικές ενέργειες και δώσαμε ευκαιρίες στον Πανιώνιο να τρέξει.

Αυτά τα ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ σκληρά, δεν έχει τελειώσει τίποτα και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η ψυχολογία στο μπάσκετ αλλάζει σε ένα σουτ. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στο επόμενο ματς".

Για την κούραση των πακτών: "Ο παίκτης όταν μπαίνει μέσα θέλει να νικήσει και ξεχνά όλα τα άλλα. Βέβαια το κάθε κορμί έχει κάποιες αντοχές..."

Για την βράβευσή του στον ΕΣΑΚΕ λόγω των 600 ματς ως προπονητής στην μεγάλη κατηγορία: "Ευχαριστώ πολύ τον ΕΣΑΚΕ. Τα 600 ματς δεν τα ήξερα εγώ. Εκανα αυτό που ήθελα από μικρός και ευχαριστώ τον Θεό".

Δέδας: "Η ομάδα αγωνιστικά το ταβάνι της το έχει φτάσει"

Ο Γιώργος Δέδας είπε: " Εκ μέρους όλης της ομάδας συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός αγνού ΠΑΟΚτσή (σ.σ. εννοεί τον Ποικιλίδη) που αγαπούσε πολύ τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά ήταν πλασματική, όταν τα ματς είναι κοντά κάποια μεγάλα σουτ και μια καλή άμυνα ξεκλειδώνει τα παιχνίδια. Αυτό έγινε και σήμερα... Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να προετοιμαστούμε για το ματς της Πέμπτης και να τελειώσουμε τότε.

Δεν νομίζω πως είχαμε άγχος, το καλό είναι πως απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα και όταν στο σκορ ήμασταν κοντά, δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η άμυνά μας ήταν τραγική, το άλλο ματς του δευτέρου γύρου χάθηκε στην παράταση. Σε αυτά τα δύο ματς με τον Πανιώνιο στα πλέι οφ παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιστεύω πως αυτή ήταν η διαφορά. Εχουμε πάρει ένα προβάδισμα αλλά ο Πανιώνιος θα αντιδράσει. Εχουμε το μαθηματικό πλεονέκτημα και τίποτε άλλο".

Για το ότι αποτελούσε μέλος της ομάδας που το 2011 τερμάτισε τρίτη και για τον κόσμο: "Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και όλο το προπονητικό σταφ. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Πέμπτη. Σήμερα ξέραμε πως η μέρα δεν ήταν εμπορική και ξέραμε πως δεν θα έρθει τόσο πολύς κόσμος, όπως με τον Παναθηναικό. Η ομάδα αγωνιστικά το ταβάνι της το φτάνει".

Σφαιρόπουλος: "Δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε"

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε: "Θέλω να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ποικιλίδη. Θέλαμε σήμερα να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς, στην πρώτη περίοδο είχαμε τον έλεγχο κα περιορίσαμε τις επιθετικές συνεργασίες του ΠΑΟΚ. Είχαμε το προβάδισμα και το ματς πήγαινε όπως το σχεδιάσαμε. Στην δεύτερη περίοδο κάναμε αβίαστα λάθη και δώσαμε εύκολους πόντους στον ΠΑΟΚ.

Δώσαμε έτσι έξι πόντους στον ΠΑΟΚ από τρεις χαμένες μπάλες και η δεύτερη περίοδος πήγε διαφορετικά από την πρώτη. Στην τρίτη περίοδο και στο ξεκίνημα της τέταρτης ήμασταν αρκετά καλοί, φτάσαμε το ματς στο ένα σουτ και είχαμε το τρίποντο του ΜακΚόλουμ που δεν μπήκε. Στην επόμενη επίθεση ο Κούπερ σκόραρε, μετά πάλι αστοχήσαμε σε ελεύθερο σουτ και μετά ευστόχησε σε τρίποντο ο Δέδας.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την ψυχολογία και πήρε διαφορά. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε γιατί παλέψαμε όλη την χρονιά. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια κα αυτό θέλουμε να κάνουμε. Μπράβο στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς για τις 6000 συμμετοχές του στην Α1".

Μίσελ: "Να παίξουμε πιο δυνατά στο εξής..."

Ο Γκάι Μίσελ τόνισε: " Παίξαμε με μια ομάδα που παίζει ομαδικό μπάσκετ. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή και επιθετική άμυνα, θέλουμε στο εξής να παίξουμε καλά και όσο πάει. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ως το τέλος και για 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες και εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με το δικό μας πλάνο και όχι με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ