ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους"

Μαρκόπουλος: "Να παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους"
INTIME SPORTS

Σούλης Μαρκόπουλος και Γιώργος Δέδας μίλησαν για τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα που περιμένει τον ΠΑΟΚ, με αντίπαλο την Ζενίτ στη Ρωσία.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup από τους παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί. " Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή και σκληρή ομάδα. Όπως φαίνεται η Ζενίτ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αφού ξεκίνησε το Eurocup με νίκη και στο πρωτάθλημα είναι αήττητη", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

" Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να είμαστε υπομονετικοί στην επίθεση. Στόχος είναι να παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το Eurocup έχει υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια μας θα είναι πολύ δύσκολα".

Δέδας: "Σε φόρμα η Ζενίτ"

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του στάθηκε στην αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ στην Ρωσία: " Η αλήθεια είναι ότι η παράδοση μας στη Ρωσία, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ευνοϊκή. Το παιχνίδι εναντίον της Ζενίτ θα είναι τόσο δύσκολο όσο τα προηγούμενα. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας, έχει υψηλό μέσο όρο σκοραρίσματος και αυτό είναι που πρώτα απ 'όλα πρέπει να προσέξουμε αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Η προσπάθειά μας θα πρέπει να ξεκινά από την άμυνα. Από εκεί θα βρούμε εμπιστοσύνη για την επίθεση, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ που είναι ακόμη πιο επικίνδυνη στην έδρα της".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ