ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν"

Μαρκόπουλος: "Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε την νίκη απέναντι στην Ζενίτ ωστόσο ορισμένα λάθη κόστισαν στον "Δικέφαλο". Χάτσερ: "Να κρατήσουμε τα θετικά, θα γίνουμε καλύτεροι".

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Ζενίτ και την ήττα του ΠΑΟΚ, στάθηκε στην δυναμικότητα των Ρώσων αλλά και στο γεγονός πως ο "Δικέφαλος" το τελευταίο διάστημα είχε κάποια προβλήματα με παίκτες του (π.χ. Βασιλειάδης, Τσόχλας και Μπάλαμπαν). Συγκεκριμένα είπε:

"Συγχαρητήρια στη Ζενίτ για τη νίκης της. Ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ και νίκησε δίκαια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία πολύ δυνατή ομάδα που είναι αήττητη και έχει υψηλό μέσο όρο πόντων.

Θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλότερα στους μέσους όρους τους, είχαμε όμως και ορισμένους παίκτες που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξουν, λόγω προβλημάτων, τους βάλαμε στο παιχνίδι για να το διεκδικήσουμε, αλλά παρά την προσπάθειά μας δεν τα καταφέραμε.

Το διεκδικήσαμε στα ίσια, μείναμε σχεδόν ως το τέλος, κάναμε ορισμένα λάθη που μας στοίχισαν και χάσαμε το παιχνίδι. Στο 58-57 είχαμε την δυνατότητα να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέραμε και κάπως έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Η Ζενίτ είναι η μόνη ομάδα που έχει δύο νίκες και είναι από τα φαβορί του ομίλου, αλλ οι εκτός έδρας νίκες που έγιναν αυτή την αγωνιστική, πολλά μπορεί να τα αλλάξουν".

Χάτσερ: "Να κρατήσουμε τα θετικά, θα γίνουμε καλύτεροι"

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ, που ήταν ο κορυφαίος από πλευράς ΠΑΟΚ στο ματς με την Ζενίτ (ο Αμερικανός πέτυχε 19 πόντους), ανέφερε: "Είχαμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε ως το τέλος το παιχνίδι και να το κερδίσουμε, πλησιάσαμε πολύ κοντά αρκετές φορές, αλλά πάντα έβρισκαν έναν τρόπο να ανοίξουν την διαφορά. Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνά μας στον Τούλσον, ο Ντόουντελ έπαιξε πολύ καλά σήμερα.

Γενικά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά, απλά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ και κάναμε ορισμένα λάθη που μας στοίχισαν τον αγώνα. Νομίζω ότι τελικά άξιζαν τη νίκη, αλλά κι εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι κι αν είχαμε ορισμένα σημεία καλύτερα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι περισσότερο.

Μας στενοχωρεί πολύ που χάσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για να μένουμε πολύ σε έναν αγώνα. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που κάναμε σήμερα θα μας βοηθήσει.

Ήταν πολύ σκληρή η ήττα από την Κηφισιά, αλλά νομίζω ότι εκείνο το παιχνίδι το βάλαμε στην άκρη. Πολλά παιδιά δεν παίξαμε καλά στον αγώνα με την Κηφισιά, όπως εγώ για παράδειγμα, αλλά ήταν μόλις το δεύτερό μου παιχνίδι και ακόμη προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου.

Το αφήσαμε λοιπόν στην άκρη, πιστεύω ότι κάθε μέρα θα είμαστε καλύτεροι κι αυτό ισχύει και για μένα. Θέλουμε αυτά τα 2-3 λεπτά που θα κάνουν την διαφορά και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε στο γήπεδο".

Καράσεφ: "Είπα στους παίκτες μου να δώσουν βάρος αμυντικά"

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Βασίλι Καράσεφ είπε: "Πριν από το παιχνίδι είπα στους παίκτες μου ότι αυτό τον αγώνα μπορούμε να τον κερδίσουμε με την άμυνα. Μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια να είχαμε πολύ καλά ποσοστά και ο Toolson για παράδειγμα να πέτυχε πολλά τρίποντα, αλλά σήμερα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 0/8, οπότε έπρεπε να βρούμε έναν άλλο τρόπο.

Και τον βρήκαμε, παίρνοντας βοήθεια από αρκετούς Ρώσους παίκτες και ότι μας έδωσαν με διάφορους τρόπους, είτε μέσα στο καλάθι, είτε με γρήγορο παιχνίδι. Η μάχη για την πρόκριση θα συνεχιστεί ως το τέλος. Δεν έχουμε παίξει ακόμη με τις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου, έχουμε όλοι πιθανότητες και εμείς και ο ΠΑΟΚ, σίγουρα η Αβτοντορ είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κερδίσαμε στην έδρα τους. Με εξαίρεση την Ζολνόκι που είναι ο πιο αδύναμος αντίπαλος, όλοι έχουν τις πιθανότητές τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ