ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Διαθέτει ισχυρό σύνολο η Μπεσίκτας"

Μαρκόπουλος: "Διαθέτει ισχυρό σύνολο η Μπεσίκτας"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπεσίκτας και στάθηκε στην αλλαγή προπονητή που έγινε στην τουρκική ομάδα.

Xωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς της Τετάρτης (28/10, 19.00) με την Μπεσίκτας καθώς όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν την Τρίτη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε για τον αγώνα με τους Τούρκους: "H Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες, έμπειρους και με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, όπως ο Ντάρντεν και ο Λάμπε, αλλά γενικά είναι μία ομάδα με ισχυρό σύνολο και παίκτες επιπέδου.

Με την αλλαγή του προπονητή τους (σ.σ. ο Ουλούγκ αντικατάστησε τον Ντέτμαν ), δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα εμφανιστούν στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να διατηρήσουμε εμείς τον ρυθμό που θέλουμε στο παιχνίδι και να έχουμε τον έλεγχο όλων των σημαντικών καταστάσεων στη διάρκεια του αγώνα, επιβάλλοντας το δικό μας παιχνίδι".

Οι "κομμένοι" του ΝΒΑ και ο Κόλεμαν

Το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ είναι πάντα στο μυαλό. Εκτός όμως από το να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό με κάποιον παίκτη, υπάρχει το "αγκάθι" ορισμένοι καλαθοσφαιριστές που "κόβονται" από ομάδες του ΝΒΑ τελικά να καταλήξουν στην NBA D-League. Ενας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ αν ήταν ελεύθερος, είναι ο Γουίλιαμ Κόλεμαν που πέρασε από τον Πανιώνιο και την Καβάλα. Τον σκέφτηκαν στον "Δικέφαλο" όπως παραδέχονται στην ομάδα, όμως ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολιβερ Μπάσκετς. Στους "ασπρόμαυρους" γνωρίζουν την προοπτική "διαζυγίου" του Σοφοκλή Σχορτσανίτη με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά φυσικά ο τελευταίος είναι πολύ ακριβός για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ