ΠΑΟΚ

Ξενάγηση στο Ζωγράφειο Λύκειο

Ξενάγηση στο Ζωγράφειο Λύκειο

Η ξεχωριστή επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο διάστημα της παραμονής της στην Κωνσταντινούπολη (VIDEO).

Σε ένα από τελευταία εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματά, στο Ζωγράφειο Λύκειό, βρέθηκαν τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατά την παραμονή τους στην Κωνσταντινούπολη. Αναλυτικά, όσα αναφέρει ή ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την επίσκεψη:

'" Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη συνδυάστηκε με μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, αλλά και με ορισμένες σπάνιες στιγμές συγκίνησης και ομορφιάς, τις οποίες βίωσαν όλα τα μέλη της αποστολής κατά την επίσκεψη στο Ζωγράφειο Λύκειο.

Στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, κοντά στην περιοχή του Πέρα, το Ζωγράφειο είναι ένα από λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Πόλη. Έχει συμπληρώσει ήδη 122 χρόνια ζωής και συνεχίζει να μορφώνει τα ελληνόπουλα της Κωνσταντινούπολης, σε ένα μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας κτίριο, στο οποίο ξεναγήθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, από τον διευθυντή του Ζωγραφείου κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από τα 45 παιδιά του Ζωγραφείου και το υπαλληλικό προσωπικό, οι καλαθοσφαιριστές έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους μαθητές, ενώ όλα τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να καθίσουν έστω και για λίγο στα παραδοσιακά θρανία μας αίθουσας διδασκαλίας και να δουν την μοναδική θέα προς τον Βόσπορο, από τον τελευταίο όροφο του Ζωγραφείου.

Ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρις Καρακούσης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος και ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης παρέδωσαν στον διευθυντή κ. Δεμιρτζόγλου, αλλά και στον πρόεδρο του ΑΣ Πέρα Απόστολο Χαριζάνο λάβαρα του ΠΑΟΚ και φανέλες με τις υπογραφές όλων των παικτών. Αναμνηστικά δόθηκαν και προς την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και ειδικά μετάλλια του Ζωγραφείου Λυκείου, σε όλα τα μέλη της αποστολής…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τη διεύθυνση, το προσωπικό και τους μαθητές του Ζωγραφείου για την υποδοχή που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας και τους συγχαίρει για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ