ΠΑΟΚ

Κοντά στον Μπαλογιάννη ο ΠΑΟΚ

Κοντά στον Μπαλογιάννη ο ΠΑΟΚ

Το πρωί της Κυριακής μέλη του "Δικεφάλου" βρέθηκαν στο πλευρό του πρώην καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπαλογιάννη. Διαβάστε γιατί...

Μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ (ανάμεσά τους και πρώην καλαθοσφαιριστές της ομάδας) βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής κοντά στον Γιώργο Μπαλογιάννη παρακολουθώντας την παρουσίαση του μη κερδοσκοπικού σωματείου κοινωνικού χαρακτήρα με την επωνυμία "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ" που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η ΚΑΕ αναφέρει: "Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία κάθε ενδιαφερόμενου με το σύλλογο (του οποίου ο Γιώργος Μπαλογιάννης είναι πρόεδρος) και τους σκοπούς του και ιδιαίτερα με την προώθηση της κετογονικής θεραπείας, ως εναλλακτικό μέσο βελτίωσης ή και εξάλειψης της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας.

Μαζί με τον Γιώργο Μπαλογιάννη ήταν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων και οι: Γιάννης Γιαννούλης, Γιώργος Μασλαρινός, Θανάσης Κουματσιώτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Σταυρόπουλος, Λευτέρης Κακιούσης, Δημήτρης Καλπάκης και Μάκης Χασιώτης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ