ΠΑΟΚ

Κοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ και Σχίζας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμοι να δώσουν τα χέρια είναι ο ΠΑΟΚ και ο Σταύρος Σχίζας, ώστε η περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου να γεμίσει ακόμη περισσότερο.

Μετά από μια καλή σεζόν με τον Κολοσσό, ο Σταύρος Σχίζας ετοιμάζεται να πάρει την πρώτη "καλή" μεταγραφή της καριέρας του. Ο 29χρονος περιφερειακός βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα φτάσουν σύντομα στο σημείο να δώσουν τα χέρια, ώστε οι μεν Θεσσαλονικείς να γεμίσουν ακόμη περισσότερο την περιφερειακή τους γραμμή και ο δε αθλητικός γκαρντ να παίξει στην καλύτερη ομάδα της μέχρι τώρα καριέρας του.

Τη σεζόν 2017/18 ο Σχίζας είχε 7 πόντους με 55.4% στα δίποντα, 38.6% στα τρίποντα και 77.8% στις βολές, μαζί με 2.1 ριμπάουντ ανά 19:56 συμμετοχής σε 26 αγώνες της Basket League. Season-highs του ήταν οι 15 πόντοι που έβαλε στις αναμετρήσεις με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας (εντός έδρας), τον Άρη (εκτός έδρας) και την ΑΕΚ (εκτός έδρας), ενώ πριν τον Κολοσσό έπαιξε στο Ρέθυμνο Cretan Kings και την Κύμη. Γι' αυτόν ενδιαφέρθηκε και ο Χολαργός, στον οποίο είναι προπονητής ο Άρης Λυκογιάννης με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρόδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ