ΠΑΟΚ

Κοντά σε Ντίλαρντ ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Ντίλαρντ ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κέβιν Ντίλαρντ, με τον Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ήταν η σεζόν 2015/16 όταν ο Κέβιν Ντίλαρντ "συστήθηκε" στο Ελληνικό κοινό με την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας τότε 18.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής σε 11 αγώνες. Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο αργότερα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην χώρα μας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Σε περίπτωση τελικά που επιτευχθεί το deal, τότε ο Αμερικανός γκαρντ θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά από αυτή του Θοδωρή Ζάρα από τον Άρη, αλλά και η τρίτη κίνηση γενικότερα, αφού παράλληλα έχει ανανεωθεί και το συμβόλαιο του Απόλλωνα Τσόχλα.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντίλαρντ αρχικά αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Καρσίγιακα, ακολούθως αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας με την φανέλα των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς ( σημειώνοντας μάλιστα και ένα τρομερό buzzer beater σε έναν παιχνίδι πρωταθλήματος ) και τελικά την έκλεισε στην Μακάμπι Άσχοντ στο Ισραήλ, με την φανέλα της οποίας είχε 8.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ