ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοιτάζει Τέπιτς για αντί-Τζόουνς ο ΠΑΟΚ

Κοιτάζει Τέπιτς για αντί-Τζόουνς ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιλένκο Τέπιτς είναι μεταξύ των παικτών που έχουν προταθεί και εξετάζει ο ΠΑΟΚ, στην περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Ο τραυματισμός του Τζαμάλ Τζόουνς στον αχίλλειο τένοντα και η αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από την επιστροφή του, αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να ψαχτεί. Ο "δικέφαλος" έχει ήδη μία λίστα με παίκτες που έχουν προταθεί στην περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Αμερικανό. Μεταξύ αυτών είναι και ένας παλιός γνωστός: ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ έχει προταθεί και απασχολεί σοβαρά τον "δικέφαλο", που βλέπει στο πρόσωπο του ένα χρήσιμο εργαλείο για τις θέσεις της περιφέρειας, λαμβάνοντας υπ' όψιν και το γεγονός ότι έχει φορέσει και στο παρελθόν την μελανόλευκη φανέλα. Ο Τέπιτς είχε παίξει στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2015-16, έχοντας 8,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο κατά μέσο όρο σε 26 αγώνες στην Basket League.

Την προηγούμενη χρονιά ο Τέπιτς έπαιξε στην Μπρίντιζι, με τη φανέλα της οποίας είχε 8,4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ ανά αγώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ