ΠΑΟΚ

Κλάντον: "Ομάδα με σπουδαία παράδοση ο ΠΑΟΚ"

Κλάντον: "Ομάδα με σπουδαία παράδοση ο ΠΑΟΚ"

Ο Κιθ Κλάντον τόνισε πως είναι τιμή του που θα παίξει στον ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε πως είναι σε καλή κατάσταση. Την Τετάρτη (16/3) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κιθ Κλάντον ο οποίος την Τετάρτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίζει. Έχω ακούσει πολλά μεγάλα πράγματα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω".

Για το αν είναι έτοιμος, τόνισε: " Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω αμέσως τη νέα μου ομάδα. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, αλλά έχω αγωνιστεί σε ομάδες και με παίκτης υψηλού επιπέδου, τόσο στο κολέγιο, όσο και επαγγελματικά και τα πήγα καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίζει. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους νέους μου συμπαίκτες, έχω όμως ακούει για αρκετούς από αυτούς και ανυπομονώ να βρεθώ και να παίξω μαζί τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ