ΠΑΟΚ

Κακαρούδης σαν... εσωτερική μεταγραφή

Κακαρούδης σαν... εσωτερική μεταγραφή

Ο Κώστας Κακαρούδης ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε πέρυσι, "πατάει" καλά και ήταν ο τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία τουρνουά που συμμετείχε ο "Δικέφαλος".

Την περασμένη σεζόν ήταν πολύ άτυχος... Ο λόγος για τον Κώστα Κακαρούδη ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον Γενάρη στο εκτός έδρας ματς με την Κίμκι (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού) με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να τον χάσει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς 2014-15. Μάλιστα τραυματίστηκε σε ένα χρονικό σημείο που άρχισε να "ανεβαίνει"...

Το θετικό είναι πως ο Ελληνας φόργουορντ έχει αφήσει οριστικά πίσω το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε και δείχνει ξανά την ποιότητα που έχει αγωνιστικά. Η παρουσία του στα δύο τελευταία τουρνουά που πήρε μέρος ο "Δικέφαλος" στην Μπρατισλάβα και στην Σμύρνη ήταν θετικότατη.

Ο Κακαρούδης ήταν ο τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ πίσω από τους Βασιλειάδη και Μάρκοβιτς έχοντας μέσο όρο 10,3 πόντους σε έξι αγώνες (τόσους έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" στα δύο τελευταία τουρνουά που συμμετείχαν).

"Πέρυσι έλειψε για πολλούς μήνες, φέτος θα τον έχουμε μαζί μας με το ξεκίνημα της σεζόν και μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα", λένε μεταξύ άλλων στον "Δικέφαλο" για τον Κακαρούδη ο οποίος όλο το καλοκαίρι δούλεψε πολύ για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Για πολλούς μήνες χρειάστηκε να μείνει στα... πιτς, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τον υπολογίζει ωστόσο φέτος (σεζόν 2015-16) ο Ελληνας φόργουορντ μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε μια... εσωτερική μεταγραφή για τον "Δικέφαλο" και το τελευταίο διάστημα "πατάει" πολύ καλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ