ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Κάποιοι διεκδικούν το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε επίσημα με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο που αφορούν στον λόγο αποχώρησης του Κέβιν Ντίλαρντ, κάνοντας λόγο για σειρά αναληθειών.

Η απόφαση του ΠΑΟΚ να λύσει τη συνεργασία του με τον Κέβιν Ντίλαρντ μετά από μόλις ένα μήνα αγωνιστικής δράσης έφερε αρκετή σπέκουλα σχετικά με τους λόγους που έφεραν το "διαζύγιο". Ο έμπειρος γκαρντ δεν κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Ηλία Παπαθεοδώρου, παραμένοντας σε... ρηχά νερά σχεδόν στο σύνολο των αγώνων που έδωσε με τη φανέλα του "δικεφάλου", με τα (πολλά και διαφορετικά) σενάρια που κυκλοφόρησαν στον Ηλεκτρονικό Τύπο να φέρνει την επίσημη τοποθέτηση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

" Η προσπάθεια ορισμένων να διεκδικήσουν με ενυπόγραφα ή ανυπόγραφα κείμενα και αναφορές το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, θα μας έβρισκε παγερά αδιάφορους, εάν δεν επρόκειτο για μία προσπάθεια που έχει σαν προφανή στόχο να πλήξει τον ΠΑΟΚ.

Αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι η απόφαση της ομάδας μας να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Kevin Dillard, πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Όλα τα υπόλοιπα είναι από ψευδή μέχρι και ύποπτα. Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα ήρθαν να προστεθούν σε μία σειρά αναληθειών που έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και τα social media, προφανώς για να εξυπηρετήσουν σκοπούν πολύ μακρινούς από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να διαχωρίσουν τον δικαιολογημένο προβληματισμό τους για τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας, από τα κατευθυνόμενα σχόλια και την προσπάθεια χειραγώγησής τους από όσους με δόλιο τρόπο θέλουν να δημιουργήσουν μία έκρυθμη κατάσταση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ