ΠΑΟΚ

Η βελτιωμένη άμυνα και οι επισημάνσεις Μαρκόπουλου

Η βελτιωμένη άμυνα και οι επισημάνσεις Μαρκόπουλου

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την άμυνα κόντρα στον Κόροιβο και ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε καλύτερος απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ έχοντας δεχτεί μέσο όρο 64 πόντους.

O Σούλης Μαρκόπουλος παραδοσιακά δίνει τεράστιο βάρος στο αμυντικό κομμάτι... Στον συγκεκριμένο τομέα είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά απέναντι στον Κόροιβο. Δέχτηκε 74 πόντους (νίκη για τον "Δικέφαλο" με 92-74) αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο που το καλάθι του "φορτώθηκε" με 42 πόντους από το σύνολο του Χάρη Μαρκόπουλου, με τους "ασπρόμαυρους" να δείχνουν μια... νωθρότητα στην άμυνα.

Αυτό το τελευταίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του σχετικά με το πώς εμφανίστηκαν αμυντικά στο φιλικό με τον Κόροιβο. Οι επισημάνσεις που έγιναν από τον έμπειρο τεχνικό φαίνεται να... έπιασαν τόπο στα φιλικά με τον Ερυθρό Αστέρα και την Τράμπζονσπορ, στο τουρνουά Mega Leks Cup. Στο αμυντικό κομμάτι κόντρα τους Σέρβους ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε σχέση με το ματς απέναντι στον Κόροιβο ενώ κόντρα στους Τούρκους ήταν ακόμη πιο βελτιωμένος.

Απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ ο "Δικέφαλος" δέχτηκε μέσο όρο 64 πόντους δείχνοντας σε γενικές γραμμές μια καλύτερη εικόνα αμυντικά σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Κόροιβο. Οπως και να έχει η περισσότερο "σφιχτή" άμυνα του ΠΑΟΚ στο τουρνουά που έγινε στο Κράλιεβο της Σερβίας, είναι κάτι που μπορούν να "κρατήσουν" στον "Δικέφαλο" ως θετικό στοιχείο από τα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε η ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ