ΠΑΟΚ

Η θεραπεία του Βασιλειάδη και ο Σαλούστρος

Η θεραπεία του Βασιλειάδη και ο Σαλούστρος

Ο Κώστας Βασιλειάδης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς έκανε θεραπεία την Δευτέρα (14/9) ενώ ο Σαλούστρος λογικά θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (15/9).

H αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε την Δευτέρα από την Σερβία και για την συγκεκριμένη μέρα προγραμματίστηκε να κάνει θεραπεία ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς την Κυριακή και γι' αυτό δεν έπαιξε απέναντι στην Τράμπζονσπορ. Ενδεχομένως να τον δει και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, ωστόσο το τι θα γίνει στην περίπτωσή του θα αποφασιστεί την Τρίτη (την Δευτέρα υπάρχει ρεπό).

Την συγκεκριμένη μέρα λογικά θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Χρήστος Σαλούστρος αφού ο γιατρός του ΠΑΟΚ έχει δώσει το "ΟΚ" από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη. Θυμίζουμε πως ο "Σαλού" στις 5/9 διαπιστώθηκε (μετά από εξετάσεις) ότι υπέστη κάκωση μηνίσκου και έτσι έμεινε εκτός προπονήσεων. Τέλος, στον "Δικέφαλο" είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο Mega Leks Cup.

Αναμονή για το θέμα του σέντερ

Για την θέση του σέντερ, στον ΠΑΟΚ λένε πως ο "Δικέφαλος" ακόμη δεν έχει βρει αυτό που θέλει και πως συνεχίζεται η αναζήτηση. Από την ΚΑΕ δεν υπάρχει επιβεβαίωση πως έχει προταθεί ή ενδεχομένως να απασχολήσει ο Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι (29, 2.15).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ