ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του Σχορτσανίτη του ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του Σχορτσανίτη του ΠΑΟΚ
WWW.MEGAPRESS.GR

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (05/11) στο παρκέ του PAOK Sports Arena ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετέχοντας έτσι για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του "Δικεφάλου".

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης άρχισε δουλειά το απόγευμα της Πέμπτης (05/11) στο παρκέ του PAOK Sports Arena μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία είχε επιστρέψει νωρίτερα από την Ρωσία μετά την ήττα της για την 4η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup από την Άβτοντορ Σάρατοφ.

Ο "Σόφο" πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση γνωρίζοντας παράλληλα τους νέους του συμπαίκτες (δεν του ήταν βέβαια όλοι άγνωστοι καθώς ο Κώστας Βασιλειάδης είναι πολύ καλός του φίλος και συμπαίκτης του σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα) αλλά και τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο διεθνής σέντερ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στο Ρέθυμνο για την 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε ένα παιχνίδι όπου ο "Δικέφαλος" θα "κυνηγήσει" την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα σερί άσχημα αποτελέσματα όπου έχασε κατά σειρά από ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Κηφισιά εντός, Άρη στη Nick Galis Hall και Ολυμπιακό εντός.

Η "πρώτη" του Σχορτσανίτη του ΠΑΟΚ
WWW.MEGAPRESS.GR
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ