ΠΑΟΚ

Η δουλειά στην άμυνα και η αναμονή για σέντερ

Η δουλειά στην άμυνα και η αναμονή για σέντερ
Μαρκόπουλος INTIME SPORTS

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι ενώ στον "Δικέφαλο" περιμένουν να "τελειώσει" σύντομα το θέμα της απόκτησης ενός ψηλού.

Ανέκαθεν ο Σούλης Μαρκόπουλος έδινε προσοχή στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό κάνει και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ... Πέραν της όποιας δουλειάς υπάρχει όσον αφορά τον τομέα της επίθεσης, στις προπονήσεις του "Δικεφάλου" δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα. Πάνω σε αυτή ο Μαρκόπουλος θέλει μια καλή αγωνιστική συμπεριφορά από τους παίκτες του και έτσι φροντίζει να τους μεταφέρει την έμφαση που πρέπει να δίνουν στο αμυντικό κομμάτι.

Στο πρόσφατο τουρνουά της Μπρατισλάβας (Royal Cup 2015) να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μέσο όρο 79,6 πόντους στα ματς κόντρα σε Ιντερ Μπρατισλάβας, Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ και Ζλάτορογκ Λάσκο, την στιγμή που στο τουρνουά που συμμετείχε στην Σερβία (Mega Leks Cup) είχε δεχτεί μέσο όρο 64 πόντους κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ.

Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται η αναμονή όσον αφορά το θέμα της απόκτησης του σέντερ, το οποίο "δουλεύεται" από τους ανθρώπους της ομάδας και στον "Δικέφαλο" περιμένουν να "κλείσει" (σύντομα) το συγκεκριμένο ζήτημα. Στο μεταξύ, την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και θα "μπουν" ξανά στις -δυνατές- προπονήσεις την Δευτέρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ