ΠΑΟΚ

Η αποθέωση του ΠΑΟΚ από τους Βάσκους

Η αποθέωση του ΠΑΟΚ από τους Βάσκους

Σαν σήμερα (12/3) πριν από 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχανε στον τελικό του Ευρωπαικού Κυπέλλου από την Ταουγκρές με 88-81 και οι οπαδοί των Ισπανών φώναζαν υπέρ του "Δικεφάλου" μετά το τέλος του αγώνα. Δείτε το video.

Δυσάρεστες αναμνήσεις ξυπνά η σημερινή μέρα (12/3) για τον ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί πριν από 20 χρόνια ακριβώς ο "Δικέφαλος" έχανε στον τελικό του Ευρωπαικού Κυπέλλου από την Ταουγκρές με σκορ 88-81.

Ο συγκεκριμένος αγώνας στον οποίο οι "ασπρόμαυροι" είχαν παράπονα από την διαιτησία, έγινε στις 12 Μαρτίου του 1996 στην Βιτόρια. Στην τότε ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνιζόταν τόσο ο Μπάνε Πρέλεβιτς, όσο και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Η αποθέωση του ΠΑΟΚ από τους Βάσκους

Ο πρώτος είχε πετύχει 34 πόντους και ο δεύτερος 20 αλλά η καλή τους εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για να πάρει ο "Δικέφαλος" τον τίτλο. Μετά το τέλος του τελικού οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" χειροκρότησαν τους παίκτες του Ζέλικο Λούκαϊτς και μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποθεώθηκε από τους φίλους της Ταουγκρές καθώς οι Βάσκοι φώναζαν " ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ...", σε μια σίγουρα πολύ ξεχωριστή στιγμή εκείνου του τελικού.

Οι πόντοι σε εκείνο το παιχνίδι:

Ταουγκρές: Νικόλα 19 (2), Ρίβας 31, Περάσοβιτς 17 (1), Μιγέρα 9 (1), Καθόρλα, Ρέγες 7, Γκαρμπαχόθα 5, Λόπεθ

ΠΑΟΚ: Νικολαίδης, Μπουντούρης 10 (1), Πρέλεβιτς 34 (4), Στογιάκοβιτς 20 (2), Μπαλογιάννης 3 (1), Τσέκος, Γκάρετ, Ρεντζιάς 12, Γιαννούλης 2

Η αποθέωση της ομάδας του "Δικεφάλου" στο Ταουγκρές-ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ