ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση σέντερ και ο... σουτέρ Πρέλεβιτς

Η αναζήτηση σέντερ και ο... σουτέρ Πρέλεβιτς

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να "κοιτά" για σέντερ παρά την απόκτηση του Ντάρκο Μπάλαμπαν ενώ ο Μπάνε Πρέλεβιτς... δεν απέφυγε να κάνει τα σουτ του στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τουρκία.

O ΠΑΟΚ μπορεί να απέκτησε τον Ντάρκο Μπάλαμπαν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το ρόστερ... κλείνει. Ο "Δικέφαλος" συνεχίζει να "κοιτά" για σέντερ όπως "κυκλοφορεί" στις τάξεις της ομάδας καθώς όπως γράψαμε ο Σέρβος σύμφωνα με το γραφείο που τον εκπροσωπεί, έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα με οψιόν ανανέωσης ως το τέλος της σεζόν.

Με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στο "5" και για να μην "πάει" η ομάδα στα πρώτα επίσημα ματς δίχως σέντερ, προτίμησε να στραφεί στην λύση του Μπάλαμπαν με ένα χαμηλό κόστος όσον αφορά την μεταγραφή του.

Στον "Δικέφαλο" εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους το θέμα σέντερ, θέλουν μια ποιοτική λύση που δεν την βρήκαν ως τώρα με το ποσό που διαθέτει η ομάδα και ίσως να περιμένουν τα "κοψίματα" παικτών από ομάδες του ΝΒΑ. Επίσης σε ατζέντηδες έχει μεταφερθεί πως η ομάδα στη θέση "1" για την ώρα δεν "κοιτά" κάποιον παίκτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αποκλείεται μελλοντικά να τεθεί θέμα απόκτησης καλαθοσφαιριστή... Ολα βέβαια θα κριθούν από το πόσο ο Μιλένκο Τέπιτς θα ανταποκριθεί ως πλέι μέικερ.

Τα σουτ του Μπάνε

Η αναζήτηση σέντερ και ο... σουτέρ Πρέλεβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ