ΠΑΟΚ

Η άμυνα του ΠΑΟΚ... μπάζει

Η άμυνα του ΠΑΟΚ... μπάζει
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Eurocup έχοντας δεχτεί μέσο όρο 83,2 πόντους και δείχνοντας ολοένα και χειρότερος στα τελευταία ματς στο αμυντικό κομμάτι.

Με 100 πόντους παθητικό στο ματς με την Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Ο "Δικέφαλος" ήταν κάκιστος αμυντικά απέναντι στους Τούρκους, κάτι βέβαια που δεν γίνεται για πρώτη φορά. Στον συγκεκριμένο τομέα οι "ασπρόμαυροι" "πονάνε" στις τέσσερις τελευταίες ήττες τους. Εχουμε και λέμε...

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Κηφισιά δέχτηκε 73 πόντους και μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα οι Σούλης Μαρκόπουλος και Νίκολα Μάρκοβιτς στάθηκαν στο κακό πρόσωπο που έδειξε ο "Δικέφαλος" αμυντικά.

Στο παιχνίδι με την Ζενίτ ο "Δικέφαλος" δέχτηκε 76 πόντους ενώ στον αγώνα με τον Αρη 84. Πλέον "ήρθαν" οι 100 πόντοι στο ματς με την Μπεσίκτας για να φανερώσουν πως η άμυνα των "ασπρόμαυρων"... μπάζει.

Κι αν δούμε τον μέσο όρο αυτών των τεσσάρων παιχνιδιών; Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 83,2 πόντους ανά αγώνα και σίγουρα αυτό δείχνει πως υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα αμυντικά (μάλιστα η ομάδα φαίνεται να... χειροτερεύει στην αμυντική συμπεριφορά στα τελευταία ματς).

Αν μη τι άλλο, ο "Δικέφαλος" άμεσα θα πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα, σε έναν τομέα που παραδοσιακά ο Σούλης Μαρκόπουλος δίνει μεγάλο βάρος αλλά οι "ασπρόμαυροι" φέτος δεν αποδίδουν καθόλου καλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ