ΠΑΟΚ

Γκος και Ουίλιαμς στην διάθεση του Παπαθεοδώρου

Γκος και Ουίλιαμς στην διάθεση του Παπαθεοδώρου

Οι Φιλ Γκος και Τζόρντιν Ουίλιαμς άφησαν πίσω τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν, καθώς την Τετάρτη (12/9) συμμετείχαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Καστοριά ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Με απουσίες αλλά και δύο επιστροφές συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ την Τετάρτη, καθώς οι Φιλ Γκος και Τζόρντιν Ουίλιαμς εν αντιθέσει με τους Αντώνη Κόνιαρη, Τζαμάλ Τζόουνς, Γιάννη Αθηναίου και Απόλλωνα Τσόχλα, έσβησαν το όνομά τους από το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Γκος την Τετάρτη (12/9) επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ το πρόγραμμα του "Δικεφάλου" ακολούθησε και ο Τζορντίν Ουίλιαμς (διάστρεμμα).

Αντιθέτως, ο Τζαμάλ Τζόουνς (ηβική οστεΐτιδα) προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, αλλά είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με την Μπουγιουκσεχίρ (13/9, 14:00). Επίσης, το ατομικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου και Απόλλωνας Τσόχλας, ενώ απουσία πήραν οι διεθνείς Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γιανίκ Μορέιρα.

Τέλος, ο Δημήτρης Καραμανώλης προπονήθηκε για τελευταία φορά την φετινή σεζόν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Καστοριά:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Δημήτρη Καραμανώλη στον ΑΣ Καστοριάς για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Ο 20χρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2011, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Δημήτρης Καραμανώλης μέτρησε 18 συμμετοχές στην Basket League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις δύο προηγούμενες σεζόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ