ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης σε Χάτσερ-Γκος: "Επιστρέψτε, πρέπει να προκριθούμε"

Γιώργος Σαββίδης σε Χάτσερ-Γκος: "Επιστρέψτε, πρέπει να προκριθούμε"
Eurokinissi EUROKINISSI

Με ένα post στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης φαίνεται πως παίρνει πάνω του το θέμα της εξόφλησης των δεδουλευμένων σε Χάτσερ και Γκος, ζητώντας τους να επιστρέψουν από τις ΗΠΑ.

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ περνάει δύσκολες ώρες, με το τελευταίο πρόβλημα να είναι η απόφαση των Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ να μην επιστρέψουν από τις ΗΠΑ μετά την τελευταία άδεια που πήραν , λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό τους. Ο Γιώργος Σαββίδης ωστόσο φαίνεται πως σκοπεύει να πάρει πάνω του την υπόθεση.

Λίγες ημέρες μετά το post με το οποίο ζητούσε συστράτευση δυνάμεων στον ΠΑΟΚ για χάρη του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου , ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε νέο post στο Instagram με αφορμή την είδηση ότι οι δύο Αμερικανοί δεν επέστρεψαν από την άδειά τους, καλώντας τους να επιστρέψουν, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να λύσει το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε στα instastories του: " Γκος και Χάτσερ ετοιμάστε τις αποσκευές σας και επιστρέψτε. Έχουμε σημαντικό αγώνα σύντομα και πρέπει να προκριθούμε. Οικογένεια ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ