ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης: "Όλοι δίπλα στον μπασκετικό ΠΑΟΚ"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε συστράτευση δυνάμεων κάλεσε ο Γιώργος Σαββίδης λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου, ώστε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να υποστηρίξει τους μπασκετμπολίστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Λίγες ώρες μετά την κραυγή αγωνίας του Ηλία Παπαθεοδώρου για το SOS που εκμπέμπει το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ , ο Γιώργος Σαββίδης βγήκε μπροστά και με μία δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram δήλωσε πως η οικογένειά του θα σταθεί δίπλα στην ΚΑΕ και τους αθλητές της που ζουν πολύ δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Ο Σαββίδης ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να κάνει sold out στα επόμενα ματς του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε να υποστηριχθούν έτσι οι μπασκετμπολίστες που όπως δήλωσε ο προπονητής τους, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Αναλυτικά το post του Γιώργου Σαββίδη:

" Ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες, να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας. Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων των υπόλοιπων αγώνων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ θα διατεθούν για τις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ μας χρειάζεται δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει στο 100%. SOLD OUT σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όλοι μαζί, ΠΑΟΚ 4".

Γιώργος Σαββίδης: "Όλοι δίπλα στον μπασκετικό ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ