ΠΑΟΚ

Γιώργος Καραμάνος: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Γιώργος Καραμάνος: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Ο Γιώργος Καραμάνος θα αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το Sport24.gr παρουσιάζει πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτόν.

Ο Γιώργος Καραμάνος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πήρε το χρίσμα για να αναλάβει το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου , με τον “Δικέφαλο” να ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και οι συνεργάτες του έψαχναν εδώ και χρόνια για έναν επενδυτή , με τον Γιώργο Καραμάνο να αναμένεται αρχικά να αναλάβει το management της ΚΑΕ, με την προοπτική να μειώσει το χρέος που υπάρχει και μετά το τέλος της σεζόν 2019/20 να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

To Sport24.gr παρουσιάζει τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζεται για τον άνθρωπο που βγήκε τώρα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Ο Γιώργος Καραμάνος δραστηριοποιείται στις κατασκευές, ενώ έχει και διαφημιστική εταιρεία. Παρόλα αυτά, δεν είναι μόνος του σε αυτό το εγχείρημα. Είναι ο εκπρόσωπος μίας ομάδας επιχειρηματιών που θέλουν να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουν τον σύλλογο. Παράλληλα, έχει προσωπική σχέση με τον Βασίλη Φραγκιά, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πρέπει να τονιστεί ωστόσο ότι προς το παρόν δεν έχει αναλάβει καθήκοντα. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κρατούν ακόμα στάση αναμονής για το θέμα, περιμένοντας να πάρουν τις απαραίτητες εγγυήσεις, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΚΕ "ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΩ"

Ο Γιώργος Καραμάνος ειναι ο ιδρυτής της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) “Δε Λησμονώ”. Η συγκεκριμένη εταιρία δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει μέσα από μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων διάφορα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει φροντίσει μέσω διάφορων εκθέσεων να περάσει το μήνυμά του, ενώ έχουν γίνει και προσπάθειες να παρουσιαστούν αυτές οι εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η ΕΚΘΕΣΗ "ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ" ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σημαντικότερο έργο της ΑΜΚΕ “Δε Λησμονώ” θεωρείται η φωτογραφική έκθεση “Μία Εικόνα Χίλιες Λέξεις”, η οποία είχε ως θέμα τις θηριωδίες των Γερμανών στην χώρα μας την περίοδο της κατοχής. Η πρώτη έκθεση έγινε στον χώρο στου Ζαππείου, ενώ το παρών σε αυτή έδωσε ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Γιώργος Καραμάνος: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις
EUROKINISSI

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Γιώργος Καραμάνος έχει δηλώσει μεγάλος θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου και της προσωπικότητάς του. Είχε βάλει μάλιστα ως στόχο να δημιουργήσει μία έκθεση για τον Έλληνα πολιτικό, κάτι που τελικά κατάφερε.

Η φωτογραφική έκθεση για χάρη του Ανδρέα Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο τον Ιούνιο του 2016, στην επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατο του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όπου παρατέθηκαν περίπου 600 φωτογραφίες.

ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Γιώργος Καραμάνος είναι ένας άνθρωπος με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις όπου την περίοδο των εορτών μοιράστηκαν με δική του πρωτοβουλία μερίδες φαγητού σε οικογένειες, σε συνεργασία με άλλους επιχειρηματίες.

Παράλληλα υπάρχουν αναφορές μέσω της “Δε Λησμονώ” και την βοήθεια επιχειρηματιών έχει ενισχύσει οικονομικά αρκετά ιδρύματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ