ΠΑΟΚ

Για αυτές τις φάσεις "φωνάζει" ο ΠΑΟΚ

Για αυτές τις φάσεις "φωνάζει" ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση με την Κύμη και συγκέντρωσε σε ένα video τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνέχεια των διαμαρτυριών της για τις αποφάσεις των διαιτητών (Σχινάς-Δεσλής-Παπαθανασίου) στο παιχνίδι με την Κύμη δημοσίευσε ένα video, στο οποίο συγκέντρωσε τις 17 φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εστιάζουν στη φάση με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που χρεώνεται με φάουλ στον Θαντ ΜακΦάντεν, με το σκορ να είναι στο 74-76, αλλά και σε εκείνη που ο Αμερικανός γκαρντ δεν χρεώθηκε με φάουλ σε προσπάθεια λέι απ του Λίνου Χρυσικόπουλου. Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 81-78 και στη συνέχεια ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ δέχθηκε τεχνική ποινή.

Οι "ασπρόμαυροι" μάλιστα είχαν σκεφτεί να μην επιτρέψουν στους διεθνείς παίκτες τους να αγωνιστούν στο δεύτερο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Οι Αντώνης Κόνιαρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βαγγέλης Χαραλαμπόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης θα είναι στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς η σκέψεις που υπήρχαν έμειαε σε θεωρητικό επίπεδο.

Δείτε το video, στην αρχή του οποίου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει: "Όταν ο τρίτος διαιτητής με την ανοχή των άλλων δύο, θέλει να τιμήσει το έθιμο και να πετάξει αετό, αλλά το κάνει λίγες μέρες νωρίτερα. Καλή Σαρακοστή σε όλους!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ