ΠΑΟΚ

Φιλικό με την Γκαζιαντέπ ο ΠΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην "PAOK Sports Arena" με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα.

Την ευκαιρία να δουν τον νέο ΠΑΟΚ που "χτίζεται" θα έχουν οι φίλοι της ομάδας, αφού όπως ανακοινώθηκε στο σάιτ του συλλόγου την προσεχή Παρασκευή (8/9) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα.

Όπως έγινε γνωστό, ορίστηκε γενική είσοδος στα 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας για την σεζόν 2017/18 θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα χωρίς να πληρώσουν.

Επιπροσθέτως, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν την συνεργασία του με το Ελληνικό Κολλέγιο, παρέχοντας υποτροφίες στους παίκτες των ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ελληνικού Κολλεγίου συνεχίζεται και φέτος με την παροχή υποτροφιών που εξασφαλίζουν την άριστη ακαδημαϊκή μόρφωση των αθλητών του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Ηλίας Παπαθεοδώρου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου στην περιοχή της Θέρμης και συναντήθηκε με την κυρία Έμυ Φουντά (Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου), αλλά και με την κυρία Ιωάννα Φουντά (εκπρόσωπο του Ελληνικού Κολλεγίου).

Τον προπονητή του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κολλεγίου κ.Πέτρος Φουντάς που επεσήμανε πως... "αυτή η συνεργασία που έχουμε με χαρά με τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια είναι πολύ σημαντική και δεν μετριέται σε χρήματα..."

Ο κ.Παπαθεοδώρου με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου, επισκέφθηκε και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ (διακρίνεται σε φωτογραφία μαζί με τον κ.Νίκο Δεμερτζή...) στο οποίο προπονούνται τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί το Ελληνικό Κολλέγιο για την εποικοδομητική συνεργασία όλων αυτών των ετών και την ακαδημαϊκή υποστήριξη των αθλητών του συλλόγου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ