ΠΑΟΚ

Φιλικό και συνάντηση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Φιλικό και συνάντηση για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει συνάντηση με την διοίκηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

Με την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με ομάδα επίλεκτων, ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, εκτός από τα όσα ήθελε να δει στο συγκεκριμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, είχε μία σειρά συναντήσεων με τους επιτελείς της ομάδας, για τον συντονισμό των μεταγραφικών κινήσεων και της στελέχωσης του ρόστερ, αλλά και τον προγραμματισμό της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, εκτός από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του ΠΑΟΚ, έχει μπροστά του ένα γεμάτο καλοκαίρι, καθώς από την επόμενη εβδομάδα, θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νέων Ανδρών, της οποίας είναι προπονητής και θα την κοουτσάρει στο Ευρωμπάσκετ της κατηγορίας U20, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούλιο στην Κρήτη. Στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών είναι και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στην Ιταλία για να συμμετάσχει στο Adidas Eurocamp, που διεξάγεται στο Τρεβίζο με την παρουσία των καλύτερων νέων παικτών της Ευρώπης. Ο διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ιταλία (όπου θα παραμείνει για τρεις ημέρες, 9-11/6), θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, για την προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος, Γλυνιαδάκης και οι έφηβοι Γιανναράς, Καμπουρίδης Βλαγκόγιας. Με την ομάδα των επίλεκτων αγωνίστηκαν οι: Χαριτόπουλος, Γεωργάκης, Δεμερτζής, Καραποστόλου, Γρίψιος, Ζώτος και δύο έφηβοι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ