ΠΑΟΚ

Τρόμος στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Σάιμπερτ

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τζόρνταν Σάιμπερτ "έβγαλε" τον ώμο του κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ. Φόβοι πως ο Αμερικανός θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Ήταν το 26ο λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την Stoiximan.gr Basket League όταν ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έφυγε τρέχοντας προς τον πάγκο, σφαδάζοντας από τον πόνο. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας "έπεσε πάνω του" για να δει τι συμβαίνει, με τα νέα να μη φαίνονται ευχάριστα.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του ΠΑΟΚ διαπιστώθηκε ότι "έβγαλε" τον αριστερό του ώμο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για την συνέχεια του αγώνα με την ΑΕΚ. Μένει τώρα να φανεί αν και πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, αφού πρώτα υποβληθεί αύριο το πρωί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως ενδέχεται να μείνει μακριά από τα παρκέ για διάστημα που μπορεί να φτάσει τους τρεις μήνες. Αν τα πράγματα είναι έτσι, ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει παίκτη για να καλύψει το κενό στην περιφέρειά του.

Φέτος ο Σάιμπερτ έχει 11 πόντους ανά αγώνα, σε 19 ματς της Stoiximan.gr Basket League. Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως έχασε τη διορία για να δηλώσει νέο παίκτη στο FIBA Champions League. Η συγκεκριμένη διορία εξέπνευσε χθες τα μεσάνυχτα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ