ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και... κατήφεια

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και... κατήφεια
INTIME SPORTS

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι από το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι πεσμένη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ζολνόκι

Στη Θεσσαλονίκη είναι από το βράδυ της Πέμπτης η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά το ματς που υπήρχε την Τετάρτη κόντρα στην Ζολνόκι. Στην ομάδα είναι γεγονός πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τους Ούγγρους. Υπάρχει κατήφεια στην ομάδα αφού οι πάντες γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ πως χάθηκε ένα ματς στο οποίο ο "Δικέφαλος"... έπρεπε να κερδίσει, πόσο μάλλον όταν βρέθηκε μπροστά με 29-47 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στους "ασπρόμαυρους", πάντως, λένε πως αυτή η ήττα δεν σημαίνει πως θα "φέρει" βιασύνη στα μεταγραφικά όσον αφορά την ενίσχυση στην ρακέτα. Στον "Δικέφαλο" δεν φαίνονται να "καίγονται" πολύ για το συγκεκριμένο ζήτημα, αν και από τους ατζέντηδες προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει για ψηλό.

Για τα μεταγραφικά οι Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ την Τετάρτη, άφηναν να εννοηθεί πως ο "Δικέφαλος" δεν βιάζεται (ειδικά ο πρώτος σε κάποια στιγμή είπε ότι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα). Τέλος την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να γίνουν δύο προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ