ΠΑΟΚ

Επίσημο: Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Φλεβαράκης

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Φλεβαράκης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να τρέχουν προκειμένου να γεμίσουν το ρόστερ και να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναλαμβάνει τις τύχες του ΠΑΟΚ, για να ξεκινήσει την τρίτη θητεία του στον δικέφαλο. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης κι ακολούθως ανακοινώθηκε, την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη συνάντηση με θέμα τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία δύσκολη περίοδο" αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Από εκεί και πέρα, στη συζήτηση που έγινε ανάμεσα σε μέλη του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να "τρέξει" άμεσα ο σχεδιασμός, με την ανακοίνωση του νέου προπονητή να είναι το πρώτο βήμα. Αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο πλέον είναι η στελέχωση του ρόστερ (με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία) και ακολούθως η άμεση διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ