ΠΑΟΚ

Από ΠΑΟΚ σε Άρη

Από ΠΑΟΚ σε Άρη
INTIME SPORTS

Στην λογική της επένδυσης στο μέλλον στον Άρη δείχνουν να επιμένουν για την απόκτηση του 18χρονου Θάνου Καμαριώτη από τον Ερμή Λαγκαδά.

Τον Θάνο Καμαριώτη επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους στον Άρη στην λογική επένδυσης για το μέλλον στον Άρη.

Για τον λόγο αυτό και έχουνε ήδη ξεκινήσει το φλερτ με τον 18χρονο με ύψος 2.01μ. γκαρντ/φόργουορντ που ανήκει στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο Καμαριώτης στο τελευταίο πρωτάθλημα της Α2 της περιόδου 2011-2012 είχε με την φανέλα του Ερμή Λαγκαδά κατά μ.ό. 2,4 πόντους και 1,4 ριμπάουντ με 77% στις βολές, 58% στα δίποντα και 22% στα τρίποντα.

Στις τάξεις του Άρη υπάρχει αισιοδοξία ότι από την στιγμή που επιτευχθεί η συμφωνία με την πλευρά του 18χρονου Καμαριώτη θα βρεθεί η χρυσή τομή και με τον Ερμή Λαγκαδά.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι να υπάρξει και συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με αντικείμενο το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βασικό εμπόδιο για την ΚΑΕ Άρης και κατ΄ επέκταση για τον Έλληνα τεχνικό το γεγονός ότι συνεχίζεται να υπάρχει η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA για παίκτες που την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδας.

Κατά τα άλλα ακόμη και σήμερα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ο βοηθός του Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη και ουσιαστικά αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Ο εκλεκτός του «τίγρη» είναι προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά την συγκεκριμένη θέση αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας και εμπειρία Ευρωλίγκα.

Τέλος για την Παρασκευή ορίστηκε το ραντεβού του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον κοινό εκπρόσωπο των Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη στην προσπάθεια επίτευξης διακανονισμού για τα χρήματα που οφείλονται στους δύο παίκτες από την τελευταία διετία.

Δύσκολα πάντως αμφότεροι να παραμείνουνε στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βεργίνης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και ο Τσαϊρέλης σε άλλη της Α1.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ