ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Μιλιένοβιτς, εκτός ο Κόνιαρης

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÍÅÐÔÏÕÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS (MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÍÅÐÔÏÕÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - NEPTUNAS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρουσία των Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Λαυρίου. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλιένοβιτς, έμεινε εκτός ο Κόνιαρης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δεν σταματούν και η συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη φάση των πλέι οφ και ο αγώνας με το Λαύριο την επόμενη Τετάρτη (19/4 στις 17:00), έχουν ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα και ένα σφιχτό πρόγραμμα προπονήσεων.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα βρέθηκε και σήμερα το πρωί στο γήπεδο. Πριν από την προπόνηση, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, μίλησαν σε όλη την ομάδα.

Ο πρόεδρος και ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, επεσήμαναν την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ζήτησαν από όλους τους καλαθοσφαιριστές να βάλουν την ομάδα πάνω από όλα και να αφοσιωθούν με ιδιαίτερη προσοχή στις υποχρεώσεις τους για το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

Ακολούθησε, βίντεο-ανάλυση και παρατηρήσεις από τον Σούλη Μαρκόπουλο και το πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας επέστρεψε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς. Εκτός προγράμματος (λόγω ίωσης) έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα (19:00).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ