ΠΑΟΚ

Επαφές επί επαφών για το θέμα της ενίσχυσης

Επαφές επί επαφών για το θέμα της ενίσχυσης
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ "δουλεύει" το θέμα της ενίσχυσης έχοντας την δυνατότητα να "κοιτά" ποιοτικούς και σχετικά ακριβούς παίκτες και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποιον καλαθοσφαιριστή.

Πλέον με την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη δυνατότητα σε οικονομικό επίπεδο αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης. " Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κάτι πολύ καλό", είναι αυτό που λένε από την πιάτσα των ατζέντηδων. Ο "Δικέφαλος" μπορεί να "κοιτά" σχετικά ακριβούς παίκτες (προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στη ρακέτα) έχοντας όμως ως στόχο να πληρώσει χρήματα που δεν θα είναι πολλαπλάσια της αξίας ενός καλαθοσφαιριστή, η πλευρά του οποίου θα εκμεταλλευτεί πως στη... μέση είναι ο Σαββίδης.

Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που είναι πολύ ακριβοί και δεν είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των "ασπρόμαυρων" όπως ο Στάνκο Μπάρατς της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία το στρατόπεδο του γνωστού σέντερ θα συζητήσει για το μέλλον του στην ιταλική ομάδα (λογικά θα μείνει σε αυτήν).

Οπως έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, οι ατζέντηδες έχουν ενημερωθεί πως ο ΠΑΟΚ αναζητά και "κοντό" εκτός από "ψηλό" και μια υποψήφια λύση θα μπορούσε να είναι ο Τζέκελ Φόστερ. Αναφορικά με την ενίσχυση στα γκαρντ, στις τάξεις του "Δικεφάλου" τονίζεται πως αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα (π.χ. είτε ο Τέπιτς, είτε ο Ντούβνιακ για τον οποίο από μάνατζερ "ακούγεται" πως η θέση του στην ομάδα ίσως να μην είναι και τόσο... σίγουρη αν αποκτηθεί καλαθοσφαιριστής στη περιφέρεια).

Στον "Δικέφαλο" γενικότερα "δουλεύουν" το θέμα της ενίσχυσης και δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποιον παίκτη αφού στην παρούσα φάση γίνονται πολλές επαφές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ