ΠΑΟΚ

Εκτός δράσης 7-10 μέρες ο Τσόχλας

Εκτός δράσης 7-10 μέρες ο Τσόχλας

Ο Απόλλων Τσόχλας έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 μέρες. Προπονήθηκε την Κυριακή ο Γουίλιαμ Χάτσερ.

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Απόλλων Τσόχλας για το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς (10/10) με την ΑΕΚ . Τι έδειξαν αυτές; Ο παίκτης έχει διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 μέρες.

Πρόκειται για πλήγμα όσον αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς μειώνονται οι επιλογές στα γκαρντ, αν και ο "Δικέφαλος" στο εξής θα μπορεί να υπολογίζει τον Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Να σημειωθεί πως ο Τσόχλας τραυματίστηκε σε ένα χρονικό σημείο που είχε δώσει τέσσερις ασίστ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα χάσει το ματς με την Ζολνόκι και πιθανότατα και αυτό με την Κηφισιά. Το επόμενο διάστημα θα κάνει ξανά εξετάσεις.

Η πρώτη προπόνηση του Χάτσερ

Ξεκίνησε δουλειά ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Το Σάββατο ο Αμερικανός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή προπονήθηκε. Ο Χάτσερ είχε την δυνατότητα να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες αφού τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τους... ξέρει καλά αφού έπαιξε στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2012-13. Το ντεμπούτο του Χάτσερ αναμένεται να γίνει στο εντός έδρας ματς με την Ζολνόκι, το οποίο θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" στο φετινό Eurocup και θα γίνει την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ