ΠΑΟΚ

Εφτασε Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος

Εφτασε Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος

Μία μέρα μετά τους Λάκι Τζόουνς - Όουεν Κλάσεν, στη Θεσσαλονίκη έφτασε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για να ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Την ώρα που ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι τεράστιος και τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18 φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βλέπει τους παίκτες του να φτάνουν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν σιγά σιγά δουλειά για τη νέα χρονιά. Έτσι λοιπόν, μετά τους Λάκι Τζόουνς - Όουεν Κλάσεν, στην πόλη έφτασε την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Χαραλαμπόπουλος συναντήθηκε με τον νέο προπονητή του, τον οποίο φυσικά γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στις μικρές εθνικές ομάδες, ξεναγήθηκε στην PAOK Sports Arena και έδειξε έτοιμος να αρχίσει δουλειά ώστε μαζί με τη νέα του ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για την προσεχή περίοδο. Η προετοιμασία ξεκινά ουσιαστικά σήμερα με τον καθιερωμένο αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο στον οπόίο θα υποβληθούν οι αθλητές της ομάδας ανά γκρουπ, πριν μπουν το απόγευμα στο γήπεδο για την πρώτη συνάντηση και την πρώτη τους προπόνηση που θα είναι κλειστή για το κοινό και τους δημοσιογράφους.

Photo credits: ΚΑΕ ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ