ΠΑΟΚ

Δύσκολες ώρες για τον ΠΑΟΚ, μένουν στις ΗΠΑ ο Γκος κι ο Χάτσερ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οριακή είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ για το Basketball Champions League, καθώς Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ μένουν στις ΗΠΑ και πιέζουν για να εξοφληθούν.

Η προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ είναι μεγάλη, η οικογένεια Σαββίδη υποστηρίζει το τμήμα μπάσκετ , όμως ο ΠΑΟΚ περπατά σε ένα τεντωμένο σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Δύο μέρες μετά από την κραυγή αγωνίας του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Φιλ Γκος κι ο Γουίλ Χάτσερ δεν επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Οι δύο Αμερικανοί γκαρντ που έχουν τραβήξει φέτος το περισσότερο κουπί στο σκοράρισμα, έμειναν στις ΗΠΑ και δεν πρόκειται να μπουν στο αεροπλάνο αν προηγουμένως δεν πάρουν τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον Χολαργό το Σάββατο 2/3 στις 15:45 για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ λίγες μέρες αρτγότερα, την Τρίτη 5/3 στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Basketball Champions League. Ποιοι θα είναι διαθέσιμοι γι' αυτούς τους αγώνες; Ουδείς γνωρίζει ή μπορεί να μαντέψει, ενώ αύριο (26/3) έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ