ΠΑΟΚ

Δεν παίζει στο ΟΑΚΑ ο Τσόχλας

Δεν παίζει στο ΟΑΚΑ ο Τσόχλας
EUROKINISSI

Ο Απόλλωνας Τσόχας δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (19/5, 16:00) στο ΟΑΚΑ, αλλά ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (19/5, 16:00), από το οποίο, όμως, θα απουσιάσει ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Ο 35χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο του αριστερού ποδιού και τέθηκε νοκ άουτ από τον δεύτερο αγώνα της σειράς με την Ένωση, αλλά ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ώστε να είναι δίπλα στην ομάδα του στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αφού εκτιμηθεί από κάθε άποψη η κατάστασή του από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη θα υπάρξει και η ακριβής διάγνωση και τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων" την Πέμπτη (17/5) περιελάμβανε video και μία προπόνηση τακτικής. Το πρωί της Παρασκευής (18/5, 10:25) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα και το απόγευμα της ίδιας μέρας οι "ασπρόμαυροι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ