ΠΑΟΚ

Δεν παίζει ο Βασιλειάδης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δεν παίζει ο Βασιλειάδης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να υπολογίζεται ο Κώστας Βασιλειάδης, όπως αναμενόταν άλλωστε. Την Παρασκευή θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Δεν υπολογίζεται ο Κώστας Βασιλειάδης για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς είχαμε αναφέρει πως βάσει των ιατρικών εκτιμήσεων, από την επόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα ο διεθνής φόργουορντ και αρχηγός του ΠΑΟΚ θα μπορεί να "μπει" στις προπονήσεις της ομάδας (θυμίζουμε πως ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα).

Σχετικά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ενοχλήσεις στο γόνατο) και την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι στην προπόνηση της Παρασκευής. Την συγκεκριμένη μέρα θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση άλλων παικτών και αν προκύψουν νέα προβλήματα (θυμίζουμε πως ο Δέδας είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Μάρκοβιτς πρόβλημα στη μέση, έστω κι αν αγωνίστηκαν απέναντι στον Κολοσσό).

Την Πέμπτη υπήρχε προπόνηση αποκατάστασης και οι περισσότεροι παίκτες έκαναν προληπτικά θεραπεία (παράλληλα έγινε και προβολή βίντεο).

Σχετικά με τον Βασιλειάδη να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ο παίκτης να είναι έτοιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι (27/2) με τον Αρκαδικό (πιθανόν αυτό θα γίνει). Πέραν του Σχορτσανίτη που την Παρασκευή θα φανεί το πώς θα νιώθει στην προπόνηση, στον ΠΑΟΚ για την ώρα δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία αναφορικά με την κατάσταση των υπόλοιπων παικτών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ