ΠΑΟΚ

Ασκα: "Ημουν κοντά στον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν"

Ασκα: "Ημουν κοντά στον ΠΑΟΚ και στο παρελθόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Ασκα μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για τη νέα ομάδα του και την παρ' ολίγον συμφωνία με το "δικέφαλο" πριν από μερικά χρόνια.

Ο Ιβάν Ασκα δεν είναι καινούργιος στα μέρη μας. Τη σεζόν 2013-14 είχε φορέσει τη φανέλα του Ικάρου Χαλκίδας, έχοντας μάλιστα αξιοσημείωτα νούμερα στην Stoiximan.gr Basket League: 15,2 πόντους και 6,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με ποσοστό 58,7% στα δίποντα. Τρία χρόνια αργότερα ο Αμερικανός φόργουορντ είναι πια 26 ετών και δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα μετά τη συμφωνία με τον "δικέφαλο" .

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, ο Ασκα επέλεξε το νούμερο 42 και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στη Stoiximan.gr Basket League και τη νέα ομάδα του. Ο Αμερικανός αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε βρεθεί πολύ κοντά σε συμφωνία με τον "δικέφαλο" και στο παρελθόν.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Ιβάν Ασκα:

Για το γεγονός ότι έχει περάσει και πάλι από την Ελλάδα:"Το κάθε παιχνίδι μου στον Ίκαρο Χαλκίδας ήταν και μία νέα πρόκληση για μένα. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Οι δυσκολίες που περάσαμε εκείνη τη σεζόν με έκαναν όχι μόνο καλύτερο παίκτη, αλλά και καλύτερο άνθρωπο".

Για τις φιλοδοξίες του στον ΠΑΟΚ:"Θέλω να δίνω τα πάντα και κάνω ό,τι χρειάζονται οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου για να φτάνει η ομάδα σε νίκες".

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τους Αμερικανούς του ΠΑΟΚ:"Γνωρίζω τον Keith Clanton, επειδή παίζαμε την ίδια σεζόν στο Ισραήλ. Έχουμε πολλούς κοινούς φίλους".

Για το γεγονός ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν:"Ισχύει ότι ήμουν πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς. Η ομάδα δεν έχασε το ενδιαφέρον της για μένα και θέλω την ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνει".

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του:"Είμαι έτοιμος να μπω και να παίξω".

Τέλος, οIvanAskaέστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:"Θέλω να τους ευχαριστήσω που μου επιτρέπουν να είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλη παράδοση. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για εσάς και θα δώσω ό,τι έχω για να τον βοηθήσω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ