ΠΑΟΚ

Άρχισε η δουλειά στον ΠΑΟΚ υπό το βλέμμα του Πρέλεβιτς

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην PAOK Sports Arena για πρώτη φορά τη Δευτέρα (20/8) κι έπιασαν δουλειά υπό το βλέμμα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τα βάσανα άρχισαν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (20/8), καθώς πραγματοποιήθηκε στην PAOK Sports Arena η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δίχως όμως όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (αναμένεται η άφιξη των Φιλ Γκος, Ουίλιαμ Χάτσερ και Γιανίκ Μορέιρα), αλλά με τους "παλιούς" σε ρόλο... ξεναγών, οι παίκτες του "δικεφάλου" πάτησαν το παρκέ υπό το βλέμμα του Μπάνε Πρέλεβιτς.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε πως " είναι γνώριμο το περιβάλλον, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα. Να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Πάμε να χτίσουμε φιλοδοξίες όπως την περσινή χρονιά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον "δικέφαλο" για δύο ακόμη χρόνια:

" Είμαι χαρούμενος που παραμένω για ακόμη δύο χρόνια στην ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Με εξιτάρει το μπάσκετ και ο ΠΑΟΚ".

Με εξίταρε η κατάσταση εδώ

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθηναίου, που άφησε τον Άρη για τον ΠΑΟΚ, δήλωσε αρχικά πως " είναι κάτι διαφορετικό για εμένα. Νέα ομάδα, νέοι στόχοι… Το κλίμα που συνάντησα εδώ είναι εξαιρετικό. Βοηθάει πολύ κάθε ξένο ή Έλληνα αθλητή να προσαρμοστεί γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας. Μία ομάδα που κάθε χρόνο εξελίσσεται σε όλους τους τομείς. Μεγαλώνει με σωστά και σταθερά βήματα. Ήταν μια κατάσταση που με εξίταρε και γι’ αυτό είμαι εδώ", πριν σταθεί στο ότι άλλαξε... γειτονιά στη Θεσσαλονίκη:

" Είμαστε επαγγελματίες δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Τα τελευταία χρόνια είναι συχνές οι μετακινήσεις αθλητών από ανταγωνιστικές ομάδα. Πλέον ο κάθε αθλητής προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του σωστά, όλα έχουν γίνει πιο επαγγελματικά".

Αναφορικά με την πληρότητα που έχει ο ΠΑΟΚ και τους στόχους του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είπε: " Η ομάδα είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Είναι κάτι σημαντικό, δείχνει υγεία, θα υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό θα βοηθήσει όλους μας να εξελιχθούμε. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Το μοτό ζωής μου είναι να προχωράμε βήμα - βήμα, αγώνα - αγώνα. Αν υπάρχει υγεία, οι στόχοι θα επιτευχθούν, άλλωστε ο ΠΑΟΚ κοιτάει ψηλά και θέλουμε όπως και πέρυσι έτσι και φέτος να κάνουμε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά".

Άρχισε η δουλειά στον ΠΑΟΚ υπό το βλέμμα του Πρέλεβιτς
MOTIONTEAM
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ