ΠΑΟΚ

Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, υπογράφει στην ΑΕΚ ο Χρυσικόπουλος

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Παίκτης της ΑΕΚ γίνεται ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που αποδεσμεύθηκε από τον ΠΑΟΚ χαρίζοντας τα χρήματα που είχε λαμβάνειν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένα σίριαλ που κράτησε αρκετές εβδομάδες φέτος το καλοκαίρι, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/8). ΠΑΟΚ και Λίνος Χρυσικόπουλος έσπασαν το συμβόλαιο που είχαν για τη σεζόν 2019/20 και ο Κερκυραίος φόργουορντ είναι έτοιμος να υπογράψει για τρία χρόνια στην ΑΕΚ όπου θα ξανασμίξει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Το φλερτ του Χρυσικόπουλου με την ΑΕΚ ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου , όταν έγινε η πρώτη επίσημη επαφή και υπήρξε μια καταρχήν συμφωνία. Το γεγονός ότι ο έμπειρος φόργουορντ είχε όμως συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ δυσκόλεψε την περίπτωσή του. Ο χρόνος αποδείχθηκε σύμμαχος τουλάχιστον των κιτρινόμαυρων, καθώς ο Κερκυραίος χάρισε τα χρήματα που είχε λαμβάνειν και κέρδισε την ελευθερία του, ώστε να κατηφορίσει στην Αθήνα και να γίνει μέλος της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν "παγώσει" την αναζήτηση για Αμερικανό πάουερ φόργουορντ τις τελευταίες μέρες, αυτό έδειχνε πόσο ήθελαν τον Χρυσικόπουλο και τελικά θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τριετές συμβόλαιο και με αποδοχές για τον Έλληνα παίκτη που θα ξεπερνούν αυτές που θα είχε αν έμενε στον ΠΑΟΚ για την περίοδο 2019/20.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ