ΠΑΟΚ

Αποθέωση για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στον Κολινδρό

Αποθέωση για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στον Κολινδρό

Οι Ηλίας Παπαθεοδώρου, Αντώνης Κόνιαρης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκαν στον Κολινδρό, όπου βραβεύτηκαν και αποθεώθηκαν (VIDEO).

Γεμάτη ήταν η χθεσινή μέρα (24/8) για μερικά από τα μέλη του ΠΑΟΚ, τόσο λόγω της διπλής προπόνησης που υπήρχε στο πρόγραμμα, όσο και λόγω της επίσκεψης στον Κολινδρό. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκαναν… υπερωρίες, καθώς ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή λήξης του τρίτου διεθνούς κυπέλλου U14.

Αποθέωση για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στον Κολινδρό

Οι τρεις εκπρόσωποι του "δικεφάλου" έφτασαν στον Κολινδρό μαζί με τον Τέλη Ζουρνατσίδη, για να βραβευθούν για την κατάκτηση του EuroBasket U20 πριν από ενάμιση μήνα στην Κρήτη. Οι δυο τελευταίοι έχουν μάλιστα αναμνήσεις από το συγκεκριμένο φιλικό τουρνουά που διοργανώνεται ανελλιπώς εδώ και δύο δεκαετίες, αφού έχουν περάσει από εκεί στο παρελθόν. Ο Αντώνης Κόνιαρης είχε αναδειχθεί MVP και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας στις χρονιές κατά τις οποίες συμμετείχαν στο συγκεκριμένο καμπ,

Όπως είναι λογικό, οι δύο διεθνείς αθλητές και ο προπονητής τους βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα μέλη όλων των αποστολών φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού, Βαγγέλη Λαγδάρη, και τις τιμητικές βραβεύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ