ΠΑΟΚ

Αποφασίζει για Μπάλαμπαν

Αποφασίζει για Μπάλαμπαν

Την Παρασκευή ή το Σάββατο θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο του Ντάρκο Μπάλαμπαν. Ο τελευταίος, ο Ντούβνιακ αλλά και ο Τσόχλας δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη.

Ο Ούρος Ντούβνιακ έπαιξε λίγο απέναντι στην Μπεσίκτας καθώς όπως ανέφερε ο Σούλης Μαρκόπουλος ο Σέρβος ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα. Συγκεκριμένα έχει μυικό σπασμό στην πλάτη, έκανε θεραπεία και την Πέμπτη δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (την Παρασκευή θα φανεί αν προπονηθεί).

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ούτε ο Απόλλωνας Τσόχλας γιατί έκανε εξαγωγή δοντιού ενώ δεν προπονήθηκε ο Ντάρκο Μπάλαμπαν καθώς μπορεί να έχει παίξει στα τελευταία ματς αλλά εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί μετά το ματς με την Ζολνόκι.

Την Παρασκευή μάλιστα ο Σέρβος θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της αυριανής μέρας ή το αργότερο το Σάββατο θα αποφασιστεί αν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου περιμένουν το οριστικό "ναι" από τον Σοφοκλή Σχοτσιανίτη. Θυμίζουμε πως ο Μπάλαμπαν υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Λογικά πάντως ο Μπάλαμπαν δύσκολα θα μείνει αφού στον ΠΑΟΚ την Παρασκευή περιμένουν να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με την σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ