ΠΑΟΚ

Απάντησε αρνητικά σε Εστουδιάντες ο Βασιλειάδης

Απάντησε αρνητικά σε Εστουδιάντες ο Βασιλειάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ισπανική ομάδα προσπάθησε πρόσφατα να κάνει δικό της τον Κώστα Βασιλειάδη αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι πολύ γνωστός στην Ισπανία (έχει παίξει άλλωστε εκεί), στην συγκεκριμένη χώρα γνωρίζουν την αγωνιστική ποιότητά του και μάλιστα η Εστουδιάντες τρεις φορές φέτος (2015-16) προσπάθησε να τον κάνει δικό της δίχως να τα καταφέρει.

Πριν λίγες μέρες η συγκεκριμένη ομάδα έκανε (εκ νέου) κρούση-πρόταση στον Ελληνα καλαθοσφαιριστή προσφέροντάς του υψηλές οικονομικές αποδοχές αλλά η πλευρά του παίκτη του ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά.

Ο Βασιλειάδης μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να μείνει στον "Δικέφαλο" και μετά την λήξη του συμβολαίου του θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Η παραμονή του στους "ασπρόμαυρους" δεν είναι κάτι καθόλου απλό (το ακριβώς αντίθετο θεωρείται μάλιστα με τα νυν δεδομένα, αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για το συγκεκριμένο θέμα) όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική χρονιά, εκτός κι αν μέσω του Ιβάν Σαββίδη μπορέσουν να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ο παίκτης (σ.σ. θυμίζουμε πως ο τελευταίος φέτος έκανε μια μεγάλη οικονομική "θυσία" προκειμένου να έρθει στον "Δικέφαλο" ενώ μέσα στη σεζόν απέρριψε πρόταση που είχε και από την Ιταλία).

Ευχές στον Βασιλειάδη

Γενέθλια έχει σήμερα (15/3) ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής κλείνει τα 32 του χρόνια και στον λογαριασμό του στο facebook υπήρξαν οπαδοί που του ευχήθηκαν. "Χρονιά πολλά αρχηγέ μας Vas Kos! Να είσαι γερός!!", έγραψε κάποιος ενώ άλλος ανέφερε: "Χρόνια πολλά αρχηγέ ηγέτης μας, να έχεις πάντα υγεία και ακόμη περισσότερα τρίποντα". Ενα άλλο μήνυμα ήταν το εξής: "Χρόνια πολλά μεγάλε σουτέρ, ό,τι επιθυμείς".

Μικρή γιορτή για Βασιλειάδη

Mετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, στήθηκε μια μικρή γιορτή για τα γενέθλια του Κώστα Βασιλειάδη ο οποίος έσβησε κεράκια με αφορμή το γεγονός πως έκλεισε τα 32 του χρόνια.

Απάντησε αρνητικά σε Εστουδιάντες ο Βασιλειάδης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ