ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ζιάγκος αντί του Σορώτου στον Πανιώνιο

Ζιάγκος αντί του Σορώτου στον Πανιώνιο
Ζιάγκος INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου και διάδοχος του Κώστα Σορώτου στη τεχνική ηγεσία των "κυανέρυθρων" για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου με στόχο της ομάδας της Νέας Σμύρνης την άνοδό της στην Α2.

Ο διάδοχος του Κώστα Σορώτου στη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την επίτευξη του στόχου της ομάδας της Νέας Σμύρνης που είναι η άνοδός της στην Α2.

"Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, με το ΔΣ της ομάδας να αποφασίζει να εμπιστευτεί το μέλλον των "κυανέρυθρων" στα χέρια ενός νέου, εργατικού και φιλόδοξου κόουτς. Ο 39χρονος προπονητής θα πιάσει αμέσως δουλειά, καθώς το απόγευμα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τον Ιστορικό", ανέφερε η ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Ο Σορώτος αποχώρησε από τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου με ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και στον όμιλο του Νότου 5-3 μετά το πέρας των 8 πρώτων αγωνιστικών του και ο Ζιάγκος θα κάνει ντεμπούτο το απόγευμα της Δευτέρας (30/11, 19:30) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Χολαργό.

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Σορώτου από τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου οι τρεις αρχηγοί της ομάδας Νίκος Μίχαλος, Γιώργος Τσιάκος και Νίκος Κόκκαλης τον ευχαρίστησαν δημόσια για όσα πρόσφερε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με το ίδιο μήνυμα που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Facebook.

"Ως ένας εκ των αρχηγών της πρώτης ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου θα θέλαμε να πούμε οτί μετά τα χθεσινά γεγονότα οι παίκτες του ‪#‎panioniosbasket‬ θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Coach για ό,τι πρόσφερε μέχρι τώρα και να πουν στο κόσμο του Πανιωνίου ότι από εδώ και εμπρός οτιδήποτε ειπωθεί θα είναι μέσα στο γήπεδο", ανέφεραν σχετικά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ