ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουγκάζ στον πάγκο, Χουγκάζ και στο παρκέ για τον Πανιώνιο!

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απόκτηση του, διεθνή με την εθνική Εφήβων, Νίκου Χουγκάζ ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, που έχει προπονητή τον πατέρα του, Κρις Χουγκάζ.

Παίκτης του Πανιωνίου είναι πλέον ο Νίκος Χουγκάζ (18 χρονών, 2.08 μέτρα, φόργουορντ). Ο Χουγκάζ (ανάμεσα στους Γκρίφιν - Ρογκαβόπουλο στην φωτογραφία) ήταν στην 12αδα της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket U18 της Λετονίας, έχοντας 2.8 πόντους και 1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 6.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο νεαρός φόργουορντ τα τελευταία χρόνια ανήκε στο Περιστέρι, ενώ τον Σεπτέμβριο συμμετείχε για ένα διάστημα στην προετοιμασία της ΑΕΚ και βρισκόταν στην 12αδα της ομάδας στο τουρνουά της Κύπρου .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Χουγκάζ, με την υπογραφή συμβολαίου, ανήμερα της συμπλήρωσης 18 χρόνων και ο παίκτης εντάσσεται άμεσα στην ομάδα μπάσκετ. Ο Νίκος Χουγκάζ είναι ο ένας εκ των δίδυμων γιων του προπονητή, Κρίς Χουγκάζ και ήταν αθλητής της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από ηλικία 5 έως 10 ετών, ενώ έχει παίξει και στις υποδομές του Περιστερίου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 4/10/2000

ΥΨΟΣ: 2.08

ΘΕΣΗ: Forward"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ