ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

VIDEO: Τα τρίποντα του Μπράζελτον που "σκότωσαν" την ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα δύο τρίποντα του Τάιρον Μπράζελτον, χάρη στα οποία ο Πανιώνιος Βίκος Cola έφτασε στην επικράτηση επί της ΑΕΚ (71-69) για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Τάιρον Μπράζελτον ήταν ο παίκτης που "υπέγραψε" τη μεγάλη εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου Βίκος Cola επί της ΑΕΚ (71-69) στη Νέα Σμύρνη. Μία νίκη που φέρνει για πρώτη φορά στον β' γύρο, τους "κυανέρυθρους" σε απόσταση βολής από τις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς από πάνω τους στην κατάταξη, τον Άρη και τον Πανιώνιο. Μόλις στο -1 από τη σωτηρία.

Ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι σπουδαίος, άναδείχθηκε για τρίτη σερί αναμέτρηση ο πολυτιμότερος της ομάδας του. Δεν είναι μόνο ότι τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, αλλά κυρίως ότι στο φινάλε πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Με την ΑΕΚ να έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής (63-60) και με ενάμισι λεπτό για το φινάλε, δεν φοβήθηκε, πήρε την ευθύνη σε δύο σερί κατοχές του Πανιωνίου Βίκος Cola και δικαιώθηκε.

Αρχικά σκόραρε μετά από αριστερή ντρίμπλα μπροστά από τον Μάικ Γκριν, στο 1.08'' για το τέλος, δίνοντας την ένεση ψυχολογίας που αναζητούσε η ομάδα του σε ένα σημείο που οι "κιτρινόμαυροι" έδειχναν ικανοί να κάνουν την ολική ανατροπή και να "κλέψουν" τη νίκη.

Κι αφού βγήκε μια καλή άμυνα, αποφάσισε να... τελειώσει το παιχνίδι. Με τον Κέβιν Πάντερ αυτή τη φορά απέναντί του, πήγε πάλι στο "ένας με έναν". Σηκώθηκε με περίσσια αυτοπεποίθηση και έστειλε την μπάλα στον στόχο, με τον κόσμο του Πανιωνίου να ξεσηκώνεται και να πανηγυρίζει έξαλλα το καλάθι που χάρισε στους "κυανέρυθρους" το ροζ φύλλο αγώνα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ