ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόι Ντόρσεϊ: Από το αεροδρόμιο, στο γήπεδο για προπόνηση!

Τζόι Ντόρσεϊ: Από το αεροδρόμιο, στο γήπεδο για προπόνηση!

Αποφασισμένος να κρατήσει τον Πανιώνιο στην Α1, ο Τζόι Ντόρσεϊ εξέπληξε τους πάντες όταν ζήτησε να πάει από το αεροδρόμιο στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Εκεί, θυμήθηκε και μια ιστορία από το παρελθόν (VIDEO).

Πάτησε αθηναϊκό έδαφος το βράδυ της Τρίτης (6/11), έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό . Ο Τζόι Ντόρσεϊ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Πανιώνιο στη Basket League και, προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνει ενθουσιασμένος από την πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει στα 34 του.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου υποδέχθηκαν τον Αμερικανό σέντερ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κι εκείνος φρόντισε από νωρίς να τους δείξει πως είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την νέα του ομάδα. Τους ζήτησε να τον οδηγήσουν στο κλειστό της οδού Αρτάκης για να προπονηθεί, παρά το πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι του κι εκείνοι δεν του χάλασαν χατήρι.

" Φυσικά το θυμάμαι αυτό το γήπεδο, θυμάμαι και έναν οπαδό με τον οποίο είχαμε αρπαχτεί γιατί έκανε τον ήχο του γορίλα" είπε μεταξύ άλλων στη σελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος στο Facebook ο Ντόρσεϊ, έβγαλε το φούτερ του, από μέσα φορούσε μπλούζα προπόνησης και απευθείας ξεκίνησε τη δουλειά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ